В Испания, по време на тестове, новото Renault Rafale 2024 беше снимано

...
В Испания, по време на тестове, новото Renault Rafale 2024 беше снимано
Коментари Харесай

Най-мощният и бърз кросоувър на Renault беше забелязан за първи път по пътищата

В Испания, по време на проби, новото Renault Rafale 2024 беше снимано в заредена трансформация. Това ще бъде най-мощният и бърз кросоувър в историята на френската марка. Снимки на колата бяха публикувани на уеб страницата Motor.es.
 ново Рено Рафал, Рено Рафал, Рено Рафал 2024, Рено кросоувър Топ версията на модела ще получи хибридна апаратура с мощ 300 конски сили Снимка: Motor.es
Купе-кросоувърът Renault Rafale към този момент е показан и дизайнът му към този момент не е загадка, тъй че не са скрили колата под камуфлаж. Но флагманската версия на модела към момента не е дебютирала. Издава се от гнездото за зареждане на задния ляв калник, маскирано като друга капачка на резервоара за газ.

Факт е, че най-хубавият кросоувър Renault Rafale ще бъде акумулаторен хибрид. Общата мощ на неговата електроцентрала ще бъде 300 к.с. с. Моделът ще бъде евтина опция на BMW X4, Mercedes GLC Coupe и Infiniti QX55.

Така хибридът Renault Rafale ще може да изминава към 40 км в напълно електрически режим. Освен това това ще е единствената версия на модела със задвижване на четирите колела.
 Рено Рафал, ново Рено Рафал, Рено Рафал 2024, Рено кросоувър Кросоувърът ще може да изминава към 40 км на ток Снимка: Motor.es
Най-вероятно най-мощният кросоувър на Renault ще се предлага във версията esprit Alpine. Интериорът му е тапициран с алкантара с контрастни шевове и са инсталирани спортни седалки.

Новото Renault Rafale ще бъде пуснато в продажба напролет на 2024 г. Производството на всички версии на кросоувъра ще бъде открито в Испания.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР